(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Intelligentie onderzoek

Maak gemakkelijk online een afspraak voor een intelligentie onderzoek voor uw kind bij Trivers! Zou u graag meer te weten komen over het intelligentieniveau van uw kind om hem of haar beter te begrijpen en te kunnen ondersteunen? Dan bent u bij Trivers aan het juiste adres. In onze gespecialiseerde praktijken in Breda, Roosendaal en Dordrecht bieden we voor elk gedragsprobleem en iedere leerstoornis de juiste behandeling voor uw kind. Aan de hand van een grondige screening kan het probleem in kaart worden gebracht en gaan we met u in gesprek over de mogelijkheden en behandelmethodes. Interesse? Neem dan eens contact met ons op voor meer informatie!

Intelligentie onderzoek bij kinderen

Heeft u het idee dat uw kind zich niet goed ontwikkelt en achterblijft qua intelligentie of heeft u juist het idee dat uw kind slimmer is dan zijn of haar leeftijdsgenoten? In ons gespecialiseerde behandelingsinstituut kunt u in beide gevallen terecht voor een uitgebreid intelligentie onderzoek. De uitslag van dit specifieke onderzoek zal u meer vertellen over de verstandelijke capaciteiten en de sterke en zwakke kanten van de intelligentiestructuur van uw kind.

Onze hulp

Uiteraard kunnen onze specialisten uw kind vervolgens persoonlijk verder helpen tijdens de ontwikkeling en het leerproces van uw kind. Bij Trivers richten we ons op kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep 6-18 jaar en hun ouders. Vertrouwen en korte communicatielijnen zijn daarbij een belangrijk uitgangspunt. Meer weten? Stuur ons dan even een e-mail of bel naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen