(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Illustratie hand-in-hand

Kinderpsycholoog in Rucphen-Sint Willebrord

Trivers is een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie.

Centraal staat voor ons het kind met zijn of haar mogelijkheden.

Vanuit deze mogelijkheden zoeken wij samen met de school en met de ouders naar oplossingen.

Wij vinden het belangrijk dat onze adviezen praktisch uitvoerbaar zijn, zodat de school en het kind en ouders er direct mee aan de slag kunnen.

Trivers voorziet in een breed zorgaanbod voor kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep 4-24 jaar van wie de ontwikkeling niet naar verwachting verloopt.

De persoonlijke ontwikkeling van de cliënt staat voorop. Hierbij zijn vertrouwen en korte communicatielijnen belangrijk.

Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal emotionele problemen. Daarnaast bieden wij ondersteuning aan leerkrachten, schoolteams en ouders.

Belangrijk bij Trivers is de driehoek kind – ouders – school.

Het kind staat weliswaar centraal bij de behandelingen, maar waar nodig (of wenselijk) worden de ouders en de school betrokken, omdat ook die vaak handvatten krijgen aangereikt om beter om te gaan met de problematiek van het kind. Bovendien krijgen de kinderen huiswerk mee, waarbij de ouders oefeningen moeten doen met hun kind. De onderzoeken en behandelingen vinden plaats in een laagdrempelig pand, dat gezellig is ingericht, zodat de kinderen zich op hun gemak voelen, ondanks hun vaak moeilijke situatie.

Kinderpsycholoog in de buurt van Rucphen-Sint Willebrord

Onze kinderpsycholoog werkt vanuit onze praktijk in Roosendaal, nabij Rucphen-Sint Willebrord. Geen kind of jongere is hetzelfde. Onze kinderpsycholoog bekijkt dan ook individueel welk onderzoek of begeleidingstraject het meest passend is voor uw kind. Na een onderzoek of tijdens de begeleiding geeft de kinderpsycholoog desgewenst praktische en handelsgerichte adviezen aan de school en u. Zo krijgt uw kind ook op school en thuis de juiste begeleiding die het nodig heeft.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen