(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Kinderpsycholoog Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

U zoekt een kinderpsycholoog in de buurt van Bergen op Zoom: Trivers heeft meerdere kinderpsychologen. Ze zijn gespecialiseerd in ontwikkelingsproblemen, sociaal-emotionele, psychische, gedrags- en leerproblemen. Een ontwikkelingsstoornis belemmert de ontwikkeling van het kind in de school- en thuissituatie. Het kan zijn dat uw kind lijdt aan aandachts- en concentratiestoornissen. Een psychologisch onderzoek door onze kinderpsycholoog nabij Bergen op Zoom biedt informatie en nieuwe inzichten. Hierdoor weet u als ouder wat er aan de hand is en hoe u verder kunt met uw kind. Trivers biedt begeleiding op maat voor uw kind.

Kinderpsycholoog in de buurt van Bergen op Zoom

Onze kinderpsycholoog werkt vanuit onze praktijk in Roosendaal, nabij Bergen op Zoom. Geen kind of jongere is hetzelfde. Onze kinderpsycholoog bekijkt dan ook individueel welk onderzoek of begeleidingstraject het meest passend is voor uw kind. Na een onderzoek of tijdens de begeleiding geeft de kinderpsycholoog desgewenst praktische en handelsgerichte adviezen aan de school en u. Zo krijgt uw kind ook op school en thuis de juiste begeleiding die het nodig heeft.

Compleet programma

Trivers biedt ouders, kinderen en jongeren een compleet onderzoeks- en begeleidingsprogramma op maat. Toont uw kind gedragsproblemen? Neem dan contact op met de kinderpsycholoog nabij Bergen op Zoom: Trivers. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar (0165) 398 888. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

U zoekt een kinderpsycholoog nabij Bergen op Zoom? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen