(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Dyscalculie behandeling

Dyscalculie bij kinderen: laat een gedegen behandeling uitvoeren door Trivers, specialist in kinder- en jeugdpsychologie. Daarnaast ligt onze expertise bij onderzoek en behandeling van kinderen met leerproblemen, sociaal-emotionele problemen en gedragsproblemen.

Dyscalculie behandeling : vooronderzoek en gedegen behandeling

Wanneer de ontwikkeling van uw kind niet naar verwachting verloopt kan professionele hulp nodig zijn. Merkt u dat rekenen voor uw kind erg lastig blijft, dan kan er spraken zijn van dyscalculie: wij bieden de juiste ondersteuning en behandeling voor uw kind. Wij starten onze behandeling door de wijze waarop uw kind rekent in kaart te brengen. Vervolgens stellen wij het rekenniveau vast en voeren wij onderzoek uit om het rekenprobleem van uw kind vast te stellen. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek bieden wij u praktische tips om uw kind te ondersteunen met rekenen, zowel voor thuis als op school.

Een oriënterend kennismakingsgesprek

Wij zijn aangesloten bij kwaliteitsinstituut dyscalculie en tevens gecertificeerd dyscalculie specialist. Mede hierdoor staan wij altijd garant voor een gedegen onderzoek en behandelplan. Wilt u meer weten over onze behandeling van dyscalculie? Neem gerust contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Bel naar telefoonnummer (0165) 398 888.

U zoekt een  gespecialiseerde  dyscalculie behandeling voor uw kind? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen