(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Dyslexie screening

Bij Trivers kunt u terecht voor een dyslexie screening en vele andere gedragsonderzoeken. In onze praktijk in Dordrecht, Roosendaal en Breda helpen we dagelijks kinderen en jongeren in de leeftijdscategorie 6-18 jaar met hun sociale en emotionele problemen. Door de diverse specialismen van onze psychologen en orthopedagogen kunnen we ieder kind op een passende en persoonlijke manier behandelen en ondersteunen voor een goede ontwikkeling. Uiteraard wordt u als ouder bij ons nauw betrokken bij de behandeling en hebben we ook voor u de juiste hulpmiddelen in huis.

Dyslexie screening en behandeling

Wanneer u merkt dat uw kind moeite heeft met lezen en schrijven kan het zo zijn dat uw kind dyslexie heeft. Bij Trivers kunnen we aan de hand van een didactisch onderzoek bekijken of dit inderdaad het geval is en welke dyslexie behandeling het beste past bij uw kind. Een dyslexie screening kan zich richten op:

  • Technisch en/of begrijpend lezen
  • Spelling en/of grammatica

Na het onderzoek zullen we samen met u het niveau en leerprobleem van uw kind met u bespreken om vervolgens gezamenlijk tot een behandelplan te komen. Hierbij staan een persoonlijke benadering, flexibele instelling en deskundigheid bij Trivers altijd voorop.

Onze begeleiding

Naast een dyslexie screening en behandeling ondersteunen onze specialisten tevens schoolteams bij de ontwikkeling van kinderen met dyslexie. Door de verschillende behandelmogelijkheden en hulpmiddelen hebben we bij Trivers altijd de juiste specialisten en een passende oplossing voor uw kind in huis. Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor meer informatie!

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen