(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen bent u bij Trivers in Breda, Roosendaal en Zevenbergen aan het juiste adres! Trivers is een praktijk gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Zowel voor onderzoek en screening als een persoonlijke behandeling kunt u bij onze specialisten terecht. Hierbij staan een flexibele service, een kleinschalige aanpak en een persoonlijke benadering altijd voorop even als aandacht voor de ouders en achtergrond van het kind. Zou u graag weten wat we voor uw kind zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een kennismakingsgesprek.

Onze hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Trivers, gevestigd in Zevenbergen, Roosendaal en Breda, is een gespecialiseerd zorgcentrum voor kinderen en jeugd van 2-18 jaar op het gebied van sociale en emotionele problemen. Door het brede zorgaanbod kunnen we hulp bieden bij kinderen met diverse gedragsproblemen en leerproblemen. Voor elk probleem hebben we de juiste specialist in huis met kennis van zaken waardoor u op één plek terecht kunt voor alle behandelingen. Bij gedragsproblemen kunt u onder meer denken aan:

 • Concentratie- en aandachtsstoornissen
 • Stoornissen in het autistisch spectrum
 • ODD, CD

Screening

Om de juiste hulp te bieden bij kinderen met gedragsproblemen zullen we bij Trivers eerst een screening uitvoeren om de problemen in kaart te kunnen brengen. De uitslag zal vervolgens met u worden besproken evenals de mogelijke behandelmethodes en hulpmiddelen. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust even contact met ons op via e-mail of telefoon: (0165) 398 888.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen