(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Kinder en jeugdpsycholoog Breda

Illustratie hand-in-hand

Trivers is uw kinder en jeugdpsycholoog in Breda met een uitgebreid hulppakket! In onze praktijk vindt u verschillende psychologen gespecialiseerd in sociale en emotionele problemen, gedragsproblemen en leerstoornissen bij kinderen en jeugd tussen de 6-18 jaar. Door de diversiteit aan specialismen hebben we voor elk type kind en voor ieder probleem een deskundige medewerker in huis die u en uw kind kunnen ondersteunen bij zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Kinder en jeugdpsycholoog Trivers in Breda

Wanneer u met uw hulpvraag bij Trivers terecht komt zullen we uw kind eerst grondig screenen om een indruk te krijgen van de aard en de ernst van het probleem. Aan de hand van deze kennis kunnen we u informeren en adviseren over een eventuele behandeling en de juiste hulpmiddelen voor een ‘normale’ ontwikkeling van uw kind. Als kinder en jeugdpsycholoog in Breda beperken we ons niet alleen tot sociaal emotionele problemen, maar kunnen we uw kind ook de juiste hulp bieden bij diverse leerproblemen en gedragsstoornissen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij of het onderzoek van een kinder en jeugdpsycholoog in Breda? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en vul online het contactformulier in, stuur ons een e-mail of bel naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen