(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Dyscalculie test Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

Zoekt u een gespecialiseerd zorgcentrum dat ook een dyscalculie test kan afnemen, informeer dan eens bij Trivers, nabij Bergen op Zoom. Trivers is een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie en heeft ervaring in het begeleiden van kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-   emotionele problemen. Met vestigingen in Roosendaal, Breda en Zevenbergen zijn we goed bereikbaar voor mensen die in Bergen op Zoom wonen en hun kind graag een dyscalculie test willen laten doen.

Dyscalculie test Bergen op Zoom: bij een gespecialiseerd zorgcentrum

Wanneer u merkt dat uw kind moeite heeft met rekenen, dan kunt u bij Trivers een dyscalculie test laten uitvoeren. In dit onderzoek kijken wij vooral naar het proces van rekenen, oftewel de manier waarop uw kind rekent. Daarnaast testen wij ook het niveau van rekenen. Onze dyscalculie test, die in de omgeving van Bergen op Zoom uitgevoerd kan worden, brengt een eventueel leerprobleem van uw kind duidelijk in kaart. Blijkt uw kind een leerprobleem op het gebied van rekenen te hebben, dan geven wij u praktische begeleidingstips mee die zowel thuis als op school ondersteuning kunnen bieden bij het rekenen. Wij bieden tevens de mogelijkheid tot orthodidactische begeleiding van uw kind. Een handelingsplan voor kinderen met dyscalculie duurt bij Trivers 3 tot 6 maanden.

Bel voor meer informatie

Trivers is een gecertificeerde dyscalculie specialist en aangesloten bij kwaliteitsinstituut dyscalculie. Wenst u meer informatie te hebben over wat dyscalculie is of over de test en begeleiding die wij aanbieden in de omgeving van Bergen op Zoom? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. U kunt hen bereiken door te bellen naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen