(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Dyslexie test Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

Zoekt u een praktijk die een dyslexie test kan verzorgen voor uw kind in de omgeving van Bergen op Zoom, informeer dan eens bij Trivers. Trivers is een gespecialiseerd zorgcentrum dat kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen begeleidt. Onze vestiging in Roosendaal is een praktijk die gespecialiseerd is in het oplossen van problemen met lezen en schrijven. Trivers Roosendaal verzorgt ook dyslexie testen voor mensen afkomstig uit Bergen op Zoom. Ons dyslexie onderzoek voldoet aan de eisen die gesteld worden door het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling.

Trivers voor een dyslexie test in de omgeving van Bergen op Zoom

Trivers Roosendaal, gelegen nabij Bergen op Zoom, test kinderen met lees- en schrijfproblemen op dyslexie op een zeer uitgebreide manier. Onze dyslexie test neemt ongeveer twee dagdelen in beslag, zodat wij naderhand met zekerheid kunnen zeggen of uw kind dyslexie heeft of niet. Onze dyslexie test richt zich op de volgende onderdelen:

 • Intelligentie
 • Geheugen
 • Aandacht
 • Concentratie
 • Lees- en spellingniveau
 • Lees- en schrijfprocessen
 • Schoolinformatie

Stellen wij aan de hand van onze dyslexie test vast dat uw kind dyslexie heeft, dan kunnen wij een behandelplan opstellen. Bij Trivers Roosendaal duurt een behandeling voor dyslexie gemiddeld 3 tot 6 maanden. Tevens zorgen wij voor een dyslexieverklaring en geven wij praktische tips mee ter ondersteunen voor het lezen en schrijven op school.

Begeleiding bij Trivers

Wenst u meer informatie over de dyslexie test en behandeling die Trivers Roosendaal, gelegen nabij Bergen op Zoom, aanbiedt? U kunt met uw vragen altijd terecht bij onze medewerkers. Zij staan u graag telefonische te woord, via het telefoonnummer (0165) 398 888.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen