Kinderpsycholoog in Moerdijk

Trivers is een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie.

Centraal staat voor ons het kind met zijn of haar mogelijkheden. Vanuit deze mogelijkheden zoeken wij samen met de school en met de ouders naar oplossingen. Wij vinden het belangrijk dat onze adviezen praktisch uitvoerbaar zijn, zodat de school en het kind en ouders er direct mee aan de slag kunnen. Belangrijk bij Trivers is de samenwerking in de driehoek kind – ouders – school. De persoonlijke ontwikkeling van de cliënt staat voorop. Hierbij zijn vertrouwen en korte communicatielijnen belangrijk.

Trivers voorziet in een breed zorgaanbod voor kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep van 4 -18 jaar van wie de ontwikkeling niet naar verwachting verloopt.

Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van gedragsproblemen, ontwikkelingsproblemen, sociale problemen, emotionele problemen, psychische problemen, leerproblemen en logopedische problemen. Daarnaast bieden wij ondersteuning aan leerkrachten, schoolteams en ouders.

Kinderpsycholoog in de buurt van Moerdijk

Onze kinderpsycholoog werkt vanuit onze praktijk in Roosendaal, nabij Moerdijk. Geen kind of jongere is hetzelfde. Onze kinderpsycholoog bekijkt dan ook individueel welk onderzoek of begeleidingstraject het meest passend is voor uw kind. Na een onderzoek of tijdens de begeleiding geeft de kinderpsycholoog desgewenst praktische en handelsgerichte adviezen aan de school en u. Zo krijgt uw kind ook op school en thuis de juiste begeleiding die het nodig heeft.

Compleet programma

Trivers biedt ouders, kinderen en jongeren een compleet onderzoeks- en begeleidingsprogramma op maat. Toont uw kind gedragsproblemen? Neem dan contact op met de kinderpsycholoog nabij Moerdijk: Trivers. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar (0165) 398 888. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

U zoekt een kinderpsycholoog nabij Moerdijk? Neem dan vrijblijvend contact op!

Trivers_kinderpsycholoog_in_moerdijk
Trivers_kinderpsycholoog_in_moerdijk_contact

Contact opnemen

  Contactgegevens

  Trivers Zevenbergen

  Pastoor van Kessellaan 3
  4761 BH Zevenbergen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: info@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Breda

  Zuringveld 1
  4847 KS Teteringen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: info@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Roosendaal

  Parklaan 9
  4702 XA Roosendaal

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: info@trivers.nl
  KvK: 65680200

  Trivers Bergen op Zoom

  Louis Porquinlaan
  4611 BP Bergen op Zoom

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: info@trivers.nl
  KvK: 65680200