(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Dyslexie begeleiding

Dyslexie begeleiding is in vertrouwde handen bij Trivers. Merkt u dat uw kind moeite heeft met lezen of spellen of een combinatie van beide ? Dan bieden wij uitkomst. Wij zijn specialist in kinder -en jeugdpsychologie en voeren daarnaast onderzoek en behandeling uit bij kinderen met leerproblemen. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek waarin wij uw hulpvraag in kaart brengen.

Dyslexie begeleiding: praktische tips voor thuis en op school

Roepen de vorderingen op school van uw kind vragen bij u op, dan kan het laten uitvoeren van een didactisch onderzoek uitkomst bieden. Hierbij richten wij ons op technisch en/of begrijpend lezen en spelling en/of grammatica. Tijdens dit onderzoek nemen we het proces van lezen en spelling onder de loep: hoe leest en schrijft uw kind? Vervolgens stellen wij het lees -en schrijfniveau van uw kind vast. De uitkomst van ons onderzoek vormt de basis van ons behandelplan. Hierin geven wij praktische tips voor begeleiding van uw kind met dyslexie, zowel voor thuis als op school.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over onze werkwijze als het gaat om dyslexie begeleiding, kosten of onze dienstverlening? Neem contact op, wij staan u graag te woord. U kunt ook onze handige sites raadplegen met meer informatie over dyslexie of leerproblemen bij kinderen in het algemeen.

 U zoekt gespecialiseerde  dyslexie begeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen