(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Hulp bij leerproblemen en leerstoornissen

De juiste hulp bij leerproblemen en leerstoornissen bij kinderen en jeugd tussen de 6-18 jaar krijgt u bij Trivers in Breda, Roosendaal en Zevenbergen. In onze gespecialiseerde praktijk bieden we u altijd de juiste hulp bij de ontwikkeling van uw kind. Zowel op het gebied van gedragsproblemen als leerstoornissen hebben we de juiste specialisten in huis om uw kind verder te helpen. Daarnaast bieden wij ondersteuning aan individuele leerkrachten en schoolteams voor een goede ontwikkeling van uw kind.

Werkwijze hulp bij leerproblemen en leerstoornissen

Bij Trivers hechten we veel waarde aan een persoonlijke en kleinschalige benadering en hebben we ook voor de ouders de juiste hulp en ondersteuning in huis wanneer hun kinderen leerproblemen en leerstoornissen hebben. Aan de hand van uw hulpvraag zullen we in een kennismakingsgesprek bekijken waar de problemen zich exact voordoen en welke behandeling en hulpmiddelen daar een oplossing voor zouden kunnen bieden. Samen met u en uw kind zullen we vervolgens een behandelplan opstellen wat het beste bij het kind en zijn ontwikkeling past. Benieuwd wat we voor uw kind kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een antwoord op al uw vragen en maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Specialisme

Trivers biedt u de juiste hulp bij een verscheidenheid aan leerproblemen en leerstoornissen. De verschillende gespecialiseerde afdelingen kunnen uw kind op elk afzonderlijk gebied verder helpen en bieden ook u als ouder graag de juiste ondersteuning en hulp.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen