(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Illustratie hand-in-hand

Kinderpsycholoog in Halsteren

Trivers is praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie die al sinds 2006 bekend staat als een betrouwbare partner in de orthopedagogische en psychologische zorg voor kinderen, jongeren en hun ouders.

Trivers werkt met een multidisciplinair team van gespecialiseerde deskundigen, ontwikkelt zich steeds naar nieuwe wetenschappelijke inzichten en stemt af op de nieuwste ontwikkelingen.

Trivers voorziet in een breed zorgaanbod. We zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van sociaal-emotionele problemen, psychische problemen, gedragsproblemen, ontwikkelingsproblemen en leerproblemen.

Kinderpsycholoog in de buurt van Halsteren

Onze kinderpsycholoog werkt vanuit onze praktijk in Roosendaal, nabij Halsteren. Geen kind of jongere is hetzelfde. Onze kinderpsycholoog bekijkt dan ook individueel welk onderzoek of begeleidingstraject het meest passend is voor uw kind. Na een onderzoek of tijdens de begeleiding geeft de kinderpsycholoog desgewenst praktische en handelsgerichte adviezen aan de school en u. Zo krijgt uw kind ook op school en thuis de juiste begeleiding die het nodig heeft.

Compleet programma

Trivers biedt ouders, kinderen en jongeren een compleet onderzoeks- en begeleidingsprogramma op maat. Toont uw kind gedragsproblemen? Neem dan contact op met de kinderpsycholoog nabij Halsteren: Trivers. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar (0165) 398 888. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

U zoekt een kinderpsycholoog nabij Halsteren? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen