(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Vergoeding dyscalculie onderzoek

Voor meer informatie over de inhoud en vergoeding van een dyscalculie onderzoek kunt u altijd bij Trivers terecht! Bij Trivers bieden we u de juiste hulp en ondersteuningen bij de ontwikkeling van uw kind. Het behandelen van kinderen met dyscalculie en dyslexie is daarvan een goed voorbeeld. Doordat de oorzaken van dyscalculie vaak zeer divers zijn heeft niet elk kind behoefte aan dezelfde behandeling. Onze specialisten kunnen u dan ook diverse behandelmethodes bieden om uw kind zo goed mogelijk verder te helpen in zijn ontwikkeling.

Vergoeding en inhoud dyscalculie onderzoek

Wanneer u merkt dat uw kind moeite heeft met rekenen en achterblijft op school raden we u aan een dyscalculie onderzoek te laten doen. Aan de hand van dit onderzoek kan het rekenprobleem van uw kind door de specialisten van Trivers in kaart worden gebracht voor een passende behandeling. Het onderzoek zelf bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Aandacht
 • Concentratie
 • Geheugen
 • Intelligentie
 • Rekenniveau
 • Rekenprocessen
 • Schoolinformatie

Officiële verklaring

Uiteraard ontvangt u van onze specialist een officiële verklaring om de uitslag van het onderzoek vast te leggen. Hierbij wordt tevens vermeld welke begeleiding uw kind nodig heeft om de schoolloopbaan zo goed mogelijk te kunnen doorlopen. Heeft u vragen over de vergoeding of de werkwijze bij een dyscalculie onderzoek? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen