(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Dyscalculie kenmerken

Ondervindt u dat uw kind dyscalculie kenmerken heeft, laat dan onderzoek uitvoeren door Trivers. Wij brengen de rekenproblemen van uw kind in kaart en stellen vervolgens een gedegen behandelplan op waarmee zowel thuis als op school gewerkt kan worden.

Dyscalculie kenmerken: van probleem naar oplossing

Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van kinderen met leerproblemen en zijn aangesloten bij het kwaliteitsinstituut dyscalculie. Merkt u dat uw kind achterblijft met rekenen dan kan het verstandig zijn te kijken waar dit aan ligt. Na een oriënterend kennismakingsgesprek voeren wij graag een didactisch rekenonderzoek uit. Hierin kijken we naar het proces van rekenen en brengen wij de rekenwijze van uw kind in kaart. Vervolgens:

 • Stellen wij het rekenniveau van uw kind vast;
 • Stellen we vast wat de rekenproblemen van uw kind zijn: is er sprake van dyscalculie kenmerken?
 • Krijgt u van ons praktische begeleidingstips voor de aanpak op school en thuis.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over het herkennen van dyscalculie kenmerken of bent u benieuwd naar onze gespecialiseerde  behandelmethode? Wij voorzien u graag van meer informatie. Neem contact met ons op door te bellen naar nummer (0165) 398 888. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek waarin uw hulpvraag centraal staat.

U heeft kenmerken van  Dyscalculie opgemerkt bij uw kind? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

 

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen