(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

 

Illustratie hand-in-hand

Dyscalculie hulpmiddelen

Voor een advies over dyscalculie hulpmiddelen bent u bij Trivers aan het juiste adres! Al vele jaren voorzien wij ouders en leerkrachten van een deskundig advies op het gebied van kinder- en jeugdpsychologie. U kunt bij ons terecht met diverse gedragsproblemen maar ook voor dyslexie en dyscalculie hebben wij specialisten in huis. Twijfelt u over de ontwikkeling van uw kind of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ondersteuning en hulpmiddelen bij dyscalculie

Net als dyslexie is dyscalculie een stoornis. De rekenvaardigheid van uw kind blijft bij deze stoornis achter. Bij Trivers bieden we u de juiste ondersteuning, hulpmiddelen en behandeling om uw kind zo goed mogelijk mee te laten gaan met zijn leeftijdsgenoten en het geplande onderwijspad. Wanneer u denkt te merken dat uw kind niet goed mee kan op school, kunnen we hem of haar testen op diverse leerproblemen. Aan de hand van deze uitslag zullen we samen met u en uw kind bekijken wat de behandelmogelijkheden voor dyscalculie zijn en dragen we hulpmiddelen aan om uw kind zo persoonlijk en betrokken mogelijk te helpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dyscalculie en de hulpmiddelen van Trivers? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen. U kunt hiervoor bellen naar (0165) 398 888 of ons een e-mail sturen.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen