(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Hulp bij leerproblemen

Bij Trivers bieden we u professionele hulp bij leerproblemen voor elk kind. Leerproblemen zijn er in diverse vormen, maten en op verschillende niveaus. Daarnaast is ieder kind anders waardoor een flexibele instelling en een persoonlijke benadering van groot belang is. Bij Trivers staan een persoonlijke en kleinschalige behandeling dan ook voorop waardoor we uw kind zo passend en goed mogelijk kunnen helpen bij zijn/haar ontwikkeling. Al onze medewerkers zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling waardoor u altijd kunt rekenen op een professionele instelling en een kundige behandeling.

De juiste hulp bij leerproblemen

Door een persoonlijke kennismaking en grondige screening kunnen we de problemen van uw kind goed in kaart brengen en de juiste hulp bij diverse leerproblemen bieden. De meest voorkomende leerproblemen zijn dyslexie en dyscalculie. Voor deze behandeling hebben we bij Trivers specialistische medewerkers in huis. Ook voor andere leerproblemen en gedragsproblemen vindt u bij ons de juiste specialist. Vraag ons vrijblijvend om meer informatie en kom eens kennismaken om te kijken hoe we uw kind verder kunnen helpen bij zijn ontwikkeling!

Kwaliteitsinstituut Trivers

Bij Trivers hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn dan ook zeer trots op ons keurmerk van het kwaliteitsinstituut Dyslexie en onze gecertificeerde dyscalculie specialist. Wilt u meer weten over onze keurmerken of de specialismen van onze psychologen? Bel dan even naar (0165) 398 888 of stuur ons even een e-mail, ook voor meer informatie over onze hulp bij leerproblemen.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen