Kinderpsycholoog Fijnaart

Trivers is een gespecialiseerd zorgcentrum voor kinder- en jeugdpsychologie. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek en behandeling bij kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal emotionele problemen.

U zoekt een kinderpsycholoog in de buurt van Fijnaart?

Trivers heeft meerdere kinderpsychologen, orthopedagogen en medisch specialist en werkt samen met een kinderpsychiater . Ze zijn gespecialiseerd in ontwikkelingsproblemen, sociaal-emotionele, psychische, gedrags- en leerproblemen. Een ontwikkelingsstoornis belemmert de ontwikkeling van het kind in de school- en thuissituatie. Het kan zijn dat uw kind lijdt aan aandachts- en concentratiestoornissen. Een psychologisch onderzoek door onze kinderpsycholoog nabij Fijnaart biedt informatie en nieuwe inzichten. Hierdoor weet u als ouder wat er aan de hand is en hoe u verder kunt met uw kind. Trivers biedt begeleiding op maat voor uw kind.

Kinderpsycholoog in de buurt van Fijnaart

Onze kinderpsycholoog werkt vanuit onze praktijk in Roosendaal, nabij Fijnaart. Geen kind of jongere is hetzelfde. Onze kinderpsycholoog bekijkt dan ook individueel welk onderzoek of begeleidingstraject het meest passend is voor uw kind. Na een onderzoek of tijdens de begeleiding geeft de kinderpsycholoog desgewenst praktische en handelsgerichte adviezen aan de school en u. Zo krijgt uw kind ook op school en thuis de juiste begeleiding die het nodig heeft.

Compleet programma

Trivers biedt ouders, kinderen en jongeren een compleet onderzoeks- en begeleidingsprogramma op maat. Toont uw kind gedragsproblemen? Neem dan contact op met de kinderpsycholoog nabij Fijnaart: Trivers. Neem contact op met onze medewerkers door te bellen naar (0165) 398 888. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend kennismakingsgesprek.

U zoekt een kinderpsycholoog nabij Fijnaart? Neem dan vrijblijvend contact op!

Trivers_kinderpsycholoog_Fijnaard (1)
Trivers_kinderpsycholoog_Fijnaard_contact

Contact opnemen

  Contactgegevens

  Trivers Zevenbergen

  Pastoor van Kessellaan 3
  4761 BH Zevenbergen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl

  KvK: 65680200

  Trivers Breda

  Willem Alexanderplein 2 (ingang B)
  4847 AL Teteringen

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl

  KvK: 65680200

  Trivers Roosendaal

  Parklaan 9
  4702 XA Roosendaal

  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl

  KvK: 65680200

  Trivers Bergen op Zoom

  Medisch Centrum De Poort

  Jan Borghoutsplein 2
  4624 BS Bergen op Zoom
  Telefoon: (0165) 398 888
  E-mail: secretariaat@trivers.nl
  KvK: 65680200