(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Kinderpsycholoog Etten-Leur

Illustratie hand-in-hand

Een kinderpsycholoog nabij Etten-Leur vindt u bij Trivers. Onze kinderpsycholoog is gespecialiseerd in gedragsproblemen bij kinderen en jongeren. De ontwikkeling van uw kind wordt belemmerd in de school- en thuissituatie door een gedragsstoornis. U kunt hierbij denken aan aandachts- en concentratieproblemen. De kinderpsycholoog van Trivers, nabij Etten-Leur, voert een psychologisch onderzoek uit. Dit onderzoek biedt u meer informatie en nieuwe inzichten in de situatie van uw kind. Bovendien ontvangt u van ons praktische en handelsgerichte adviezen voor de begeleiding van uw kind thuis en op school.

Een kinderpsycholoog nabij Etten-Leur die de belangen van uw kind vooropstelt

De kinderpsycholoog van Trivers, in de buurt van Etten-Leur, stelt de belangen van u en uw kind voorop. Wij bieden een uitgebreid onderzoeks- en begeleidingsprogramma op maat voor u, uw kinderen en jongeren. Elk kind en jongere is anders. Ze vereisen allemaal een andere aanpak. Vandaar dat wij begeleiding en onderzoeken op maat uitvoeren. Als u ons wilt inschakelen, voeren wij graag een eerste oriënterend kennismakingsgesprek met u. Hierin bieden wij een onderzoek of begeleidingstraject op maat aan.

Meer informatie ontvangen?

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze praktijk of onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met u al uw vragen.

U bent op zoek naar een kinderpsycholoog nabij Etten-Leur?  Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen