(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Kinderen met dyslexie

Bij Trivers hebben we voor alle kinderen met dyslexie een specialistische en persoonlijke behandeling in huis. Een goede samenwerking met school, u als ouders en de verschillende instanties is daarbij van groot belang voor een optimale ontwikkeling van uw kind. Onze specialisten weten precies hoe ze met het probleem, uw kind en de verschillende betrokkenen moeten omgaan en helpen ook u graag verder. Heeft u behoefte aan advies of hulp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hulp voor kinderen met dyslexie

Bij Trivers hebben we diverse specialisten in huis om kinderen met dyslexie zich zo ‘normaal’ mogelijk te laten ontwikkelen en mee te laten gaan met het niveau van leeftijds- en/of klasgenoten. Wanneer u merkt dat uw kind op school achterblijft, raden we u aan een didactisch onderzoek te laten uitvoeren om de aard van het probleem in kaart te brengen. Bij Trivers is de werkwijze voor kinderen met dyslexie als volgt:

 • Opstellen van het behandelplan;
 • Bespreken van het plan met de ouders en eventueel de betrokkenen op school;
 • Start van de behandeling met een duur van ca. 12-18maanden;
 • Meten van de vorderingen;
 • Evaluatiegesprek met de ouders.

Onze visie

Zorgvuldigheid en kwaliteit staan bij Trivers hoog in het vaandel waardoor u altijd kunt rekenen op een professionele behandeling, discretie en een persoonlijke benadering van uw kind. Wilt u meer weten over onze specialisme of werkwijze voor de behandeling van kinderen met dyslexie? Bel dan even naar (0165) 398 888 of stuur ons een e-mail.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen