(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Kinderen met leerproblemen

De juiste hulp voor kinderen met leerproblemen vindt u bij Trivers. In onze gespecialiseerde zorgcentra in Breda, Roosendaal en Zevenbergen kunt u terecht voor een breed zorgaanbod voor kinderen en jeugd tussen de 6 en 18 jaar. Zowel voor sociaal-emotionele problemen als leerproblemen en gedragsstoornissen vindt u bij ons de juiste specialist. Al onze medewerkers zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Daarnaast staat zorgvuldigheid en vertrouwen bij ons hoog in het vaandel. Maak kennis met onze specialisten om te kijken hoe we uw kind verder kunnen helpen.

Hulp voor kinderen met leerproblemen

Niet alle kinderen hebben met dezelfde leerproblemen te maken. Daarnaast is ieder kind anders waardoor niet alle behandelingen even goed zullen helpen bij de ontwikkeling van uw kind. De specialisten van Trivers hechten dan ook een grote waarde aan een persoonlijke benadering en zorgvuldige screening om uw kind zo goed en passend mogelijk verder te kunnen helpen. Ook u als ouder bieden we de juiste hulpmiddelen en een professioneel advies om met de leerproblemen van uw kind om te gaan.

Onze afdelingen

Bij Trivers hebben we voor elk leerprobleem een passende specialist in huis. Op de verschillende gespecialiseerde afdelingen kunnen we kinderen de juiste hulp bieden bij al hun leerproblemen en kunnen we tevens sociaal en gedragskundige ondersteuning bieden aan uw kind. Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op via e-mail of bel naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen