(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina
Illustratie hand-in-hand

Gedragsproblemen

Wanneer de ontwikkeling van uw kind in de school- en/of thuissituatie belemmerd wordt door gedragsproblemen dan kan er sprake zijn van een ontwikkelingsstoornis. Hieronder vallen aandachts- en concentratie stoornissen als ADHD of ADD, stoornissen in het autistisch spectrum (ASS), zoals PDD-NOS en het syndroom van Asperger, en overige gedragsstoornissen zoals ODD en CD.

Psychologisch onderzoek

Een psychologisch onderzoek kan dan informatie geven, waardoor u als ouder, kind of jongere meer zekerheid krijgt over wat er aan de hand kan zijn. Dit kan een bevestiging zijn van uw eigen gevoel of nieuwe inzichten opleveren, waarmee u verder kunt.
Ook tijdens een begeleiding kunnen vragen komen, die met een psychologisch onderzoek beantwoord kunnen worden.

Na een onderzoek of tijdens de begeleiding geeft Trivers-ADHD Instituut Roosendaal u, en indien gewenst de school, praktische en handelingsgerichte adviezen voor de begeleiding van uw kind thuis (en op school). Trivers-ADHD Instituut Roosendaal biedt voor ouders, kinderen en jongeren een uitgebreid onderzoeks- en begeleidingsprogramma.

Omdat geen kind of jongere hetzelfde is, wordt steeds individueel bekeken welk onderzoek of begeleidingstraject het meest passend is.

Voor meer informatie kijkt u op www.adhdinstituutroosendaal.nl.

Trivers Psychologische Praktijk Roosendaal – Breda – Brabant
Ook werkzaam in Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel, Oudenbosch, Stampersgat, Bergen op Zoom, Halsteren

Contact opnemen

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid