(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Dyslexiepraktijk Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd dyslexiepraktijk in de omgeving van Bergen op Zoom, neem dan eens contact op met Trivers. Trivers is een zorgcentrum voor kinder- en jeugdpsychologie dat kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen begeleidt. Onze vestiging in Roosendaal is een dyslexiepraktijk en richt zich dus enkel op kinderen met lees- en schrijfproblemen. Onze dyslexiepraktijk in Roosendaal ontvangt ook kinderen uit Bergen op Zoom. Trivers Roosendaal is in het bezit van het keurmerk kwaliteitsinstituut dyslexie.

Gespecialiseerd dyslexiepraktijk Trivers Roosendaal, nabij Bergen op Zoom

Wanneer u uw kind wilt testen op dyslexie, dan laat u dat het best doen bij een gespecialiseerde dyslexiepraktijk als Trivers Roosendaal. Trivers is een erkende dyslexiepraktijk. Het onderzoek en de begeleiding die wij aanbieden voldoen aan de eisen die het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling stelt. Tijdens een uitgebreid onderzoek naar dyslexie besteden wij aandacht aan technisch en begrijpend lezen, spelling en grammatica. Ook kijken wij naar hoe uw kind leest en schrijft en stellen wij het lees- en schrijfniveau vast. U moet er rekening mee houden dat een dyslexietest ongeveer twee dagdelen in beslag neemt. Wanneer wij dyslexie bij uw kind vaststellen, stellen wij een behandelplan op. Deze duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden. De praktische tips die wij meegeven bieden ondersteuning bij het lezen en schijven op school en thuis.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de dyslexietest en -behandeling die dyslexiepraktijk Trivers Roosendaal, gelegen nabij Bergen op Zoom, aanbiedt of wilt u weten hoe u een afspraak voor een test kan maken? Bel dan een naar (0165) 398 888. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen