(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Dyslexie Etten-Leur

Illustratie hand-in-hand

Wanneer u op zoek bent naar een gespecialiseerd dyslexie instituut in de omgeving van Etten-Leur, neem dan eens contact op met Trivers. Trivers is een zorgcentrum voor kinder- en jeugdpsychologie waar kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen geholpen worden. Onze vestiging in Roosendaal is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met dyslexie en is goed bereikbaar voor mensen die in Etten-Leur wonen. Trivers Roosendaal is in het bezit van het keurmerk kwaliteitsinstituut dyslexie.

Dyslexie test en behandeling bij Trivers, nabij Etten-Leur

Een dyslexie test voor uw kind laat u het best doen bij een gespecialiseerd dyslexie centrum, zoals Trivers Roosendaal, gelegen nabij Etten-Leur. Trivers is een erkend dyslexie behandelaar en voldoet aan de eisen die het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling stelt. Tijdens een uitgebreid onderzoek naar dyslexie besteden wij aandacht aan technisch en begrijpend lezen, spelling en grammatica. Ook kijken wij naar hoe uw kind leest en schrijft en stellen wij het lees- en schrijfniveau vast. De uitkomst van deze test vormt de basis van ons behandelplan, die gemiddeld 3 tot 6 maanden duurt. De praktische tips die wij meegeven kunnen ondersteuning bieden bij het lezen en schijven op school en thuis.

Informatie op onze dyslexie behandeling

Wenst u meer informatie over hoe Trivers Roosendaal, nabij Etten-Leur, kinderen met dyslexie behandeld, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij beantwoorden uw vragen graag. U kunt ons bereiken door te bellen naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen

  Privacy statement
  de privacy statement van Trivers is van toepassing op alle informatie of persoonsgegevens die u aan ons verstrekt bijvoorbeeld via dit contactformulier. Wij hechten grootbelang aan de privacy van onze cliënten en betrachten daarom de groots mogelijke zorgvuldigheid in het behandelen en beschermen van persoonsgegevens. Wij verwerken data overeenkomstig de voorwaarden die daaraan worden gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

  Voor uitgebreide informatie verwijzen wij u graag naar https://trivers.nl/privacy-statement/