(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Dyslexie onderzoek Etten-Leur

Illustratie hand-in-hand

Een dyslexie onderzoek voor uw kind laat u het best uitvoeren door een instelling die gespecialiseerd is op het gebied van dyslexie, zoals Trivers Roosendaal, gelegen nabij Etten-Leur. Trivers is een zorgcentrum voor kinder- en jeugdpsychologie waar kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen terecht kunnen voor begeleiding en tips. Onze vestiging in Roosendaal is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met dyslexie en is goed bereikbaar voor mensen wonende in Etten-Leur. Trivers Roosendaal is gecertificeerd met het keurmerk kwaliteitsinstituut dyslexie.

Dyslexie onderzoek in de omgeving van Etten-Leur: Trivers

Trivers Roosendaal, gelegen nabij Etten-Leur, biedt een zeer uitgebreid dyslexie onderzoek aan. Deze duurt twee dagdelen en richt zich op de onderdelen:

 • Aandacht
 • Concentratie
 • Intelligentie
 • Geheugen
 • Schoolinformatie
 • Lees- en spellingniveau
 • Lees- en schrijfprocessen

Indien er dyslexie vastgesteld wordt, vormt de uitkomst van ons onderzoek naar dyslexie de basis van ons behandelplan, die gemiddeld 3 tot 6 maanden duurt. Na de test krijgt u direct praktische tips mee die ondersteuning kunnen bieden tijdens het lezen en schrijven op school en thuis. Ook kunnen wij een dyslexieverklaring meegeven.

Meer weten op dyslexie onderzoek

Het dyslexie onderzoek van Trivers voldoet aan de eisen die het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling stelt. Wilt u meer weten over hoe Trivers Roosendaal, nabij Etten-Leur, een dyslexie onderzoek bij kinderen uitvoert? Neem dan contact op door te bellen naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen