(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Dyslexie behandeling Bergen op Zoom

Illustratie hand-in-hand

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd zorgcentrum dat ook een dyslexie behandeling in de buurt van Bergen op Zoom kan verzorgen, neem dan eens contact op met Trivers. Trivers is een praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie en heeft ervaring in het begeleiden van kinderen met leerproblemen, gedragsproblemen en sociaal-emotionele problemen. De vestiging van Trivers in Roosendaal is een gespecialiseerd dyslexie instituut en is ook in het bezit van het keurmerk kwaliteitsinstituut dyslexie.

Dyslexie behandeling bij Trivers Roosendaal, nabij Bergen op Zoom

Wanneer u merkt dat uw kind problemen heeft met lezen en spelling, dan kunt u bij Trivers Roosendaal, gelegen nabij Bergen op Zoom, een dyslexie test en behandeling laten uitvoeren. Tijdens een onderzoek naar dyslexie richten wij ons op technisch en begrijpend lezen, spelling en grammatica. Bovendien kijken wij naar hoe uw kind leest en schrijft en stellen wij het lees- en schrijfniveau vast. De uitkomst van dit onderzoek vormt de basis van ons behandelplan, die gemiddeld 3 tot 6 maanden duurt. Wij geven ook praktische tips mee die toegepast kunnen worden tijdens het lezen en schrijven op school en thuis.

Wenst u meer informatie

Bij Trivers Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, kunt u terecht voor een dyslexie behandeling die voldoet aan de eisen die gestel zijn in het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling. Wenst u meer informatie over wat dyslexie inhoudt of over de dyslexie test en begeleiding die wij aanbieden in de omgeving van Bergen op Zoom? Bel dan eens naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

    Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


    veilig mailen
    Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

    Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen