(0165) 398 888 info@trivers.nl
Selecteer een pagina

Dyslexie praktijk Etten-Leur

Illustratie hand-in-hand

Bent u op zoek naar een dyslexie praktijk in de omgeving van Etten-Leur die het keurmerk kwaliteitsinstituut dyslexie draagt, neem dan eens contact op met Trivers Roosendaal. Trivers Roosendaal is een onderdeel van de kinder- en jeugdpsychologie instelling Trivers en richt zich specifiek op kinderen die problemen hebben met lezen en schrijven. Dyslexie praktijk Trivers Roosendaal onderzoekt en behandelt ook kinderen afkomstig uit Etten-Leur. Onze dyslexie onderzoek en behandeling voldoen aan de eisen die gesteld worden door het Protocol Dyslexie Diagnose en Behandeling.

Dyslexie praktijk in de omgeving van Etten-Leur: Trivers is de specialist

Dyslexie praktijk Trivers Roosendaal, gelegen nabij Etten-Leur, biedt een zeer uitgebreid dyslexie onderzoek aan. Zo kunnen we op een doorgronde wijze achterhalen of uw kind dyslexie heeft of niet. Deze duurt twee dagdelen en richt zich op de volgende onderdelen:

 • Lees- en spellingniveau
 • Lees- en schrijfprocessen
 • Schoolinformatie
 • Aandacht
 • Concentratie
 • Intelligentie
 • Geheugen

Wanneer wij dyslexie bij uw kind vaststellen, dan kunnen wij aan de hand van de resultaten afkomstig uit het onderzoek naar dyslexie een behandelplan opstellen. Deze duurt gemiddeld 3 tot 6 maanden. Ook kunnen wij zorgen voor een dyslexieverklaring en geven wij praktische tips mee die gebruikt kunnen worden tijdens het lezen en schrijven op school.

Werkwijze dyslexie praktijk Trivers

Wilt u meer weten over de werkwijze van dyslexie praktijk Trivers Roosendaal, gelegen nabij Etten-Leur, ten aanzien van kinderen met dyslexie? Wij informeren u er graag over. Neem contact met ons op door te bellen naar (0165) 398 888.

Contact opnemen

  Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid


  veilig mailen
  Trivers maakt gebruik van ZorgMail voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie.

  Trivers streeft continu naar het optimaal leveren van kwalitatief uitstekende en veilige zorg voor cliënten. Nieuwe Europese wetgeving heeft dit nog eens verder aangescherpt en daarom heeft Trivers besloten veilig mailen mogelijk te maken. handleiding veilig mailen